Kampioenenhuldiging: de winnaars zijn bekend!

In een uitverkochte zaal van de Groene Engel in Oss is woensdagavond bekend geworden wie de winnaars zijn geworden bij de Kampioenenhuldiging 2018. Namens het Sport Expertise Centrum bij deze: alle winnaars, genomineerden én sportkampioenen van het jaar 2017, van harte gefeliciteerd met de door jullie behaalde topprestaties!

Sportman van het Jaar 2017

Bij de sportmannen wist Arnaut Groeneveld, Richard van der Venne en Max Albertus achter zich te laten in de sportieve strijd. De prijs werd uitgereikt door Jan van Vucht locatiedirecteur van Het Hooghuis locatie Stadion.

Sportvrouw van het Jaar 2017

Sanne Voets was de gelukkige winnaar van de sportprijs “Sportvrouw van het jaar 2017”. Zij wist daarmee Marlijn Hendriksen en Bodine Schoenmakers achter zich te laten. Helaas was Sanne niet aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen, maar we zorgen dat de prijs naar Berghem gaat.

Sporttalent van het Jaar 2017

Uit handen van Richard van Ommen, directeur Talentencampus Oss ontving Anne Knijnenburg de prijs voor “Sporttalent van het jaar 2017”. Andere genomineerden in deze categorie waren Ivano van Erp en Sylvana Lobregt.

Sportteam van het Jaar 2017

De dames van team acrobatische gymnastiek wisten in een sportieve strijd de heren van RKSV Margriet en het team Turnoss achter zich te laten. De sportprijs werd uitgereikt door Thijs Schamp van Medifit Oss.

Publiciteitsprijs 2017

Ook dit jaar werd weer de Publiciteitsprijs van het jaar uitgereikt. Deze keer was het de eer aan de Reddingsbrigade Oss. De Reddingsbrigade is wekelijks bezig met trainingen, cursussen en andere activiteiten en levert daarnaast nog een grote bijdrage aan diverse festiviteiten en evenementen in de gemeente Oss. Een welverdiende prijs!

Organisatie

De Kampioenenhuldiging werd georganiseerd door het Sport Expertise Centrum en mede mogelijk gemaakt door Medifit Oss, de Talentencampus regio Oss, de gemeente Oss, autobedrijf Huiskes, het Hooghuis, HT Sports en Bloemerie88.