Alle directeuren van de Osse basisscholen hebben in de Nationale Sportweek bidon-post gehad van het Sport Expertise Centrum. Middels deze variant op de ouderwetse flessenpost nodigt het SEC alle Osse basisschool uit om mee te doen aan de JOGG-week en de Battle Fitste School.

JOGG-Week

De JOGG-week (Jongeren Op Gezond Gewicht) vindt plaats van zaterdag 7 oktober tot en met vrijdag 13 oktober. Tijdens de vijfde editie van de JOGG-Week worden er in samenwerking met diverse partners activiteiten georganiseerd om het belang van gezonde voeding in combinatie met sport en bewegen nóg beter onder de aandacht te brengen bij de jongeren van 0 tot 19 jaar. De thema’s “Oss drinkt water”, “Oss snoept gezond” en “Oss beweegt gratis” staan centraal tijdens de JOGG-Week. Een onderdeel van de JOGG-Week is de Battle Fitste School. Doen jullie (weer) mee?

De Battle Fitste School

De Battle Fitste School bestaat uit een dagelijkse portie bewegen of bewust bezig zijn met een gezonde leefstijl. Door middel van een interactief programma bewegen jullie je door de week heen naar de fitste school van Oss! Tijdens de Battle Fitste School strijden Osse basisscholen dagelijks door middel van een eenvoudig uit te voeren beweegprogramma. Je ontvangt na aanmelding van ons het beweegprogramma in de vorm van een handboek. Het enige wat jullie hoeven te doen is dagelijks een foto of video te plaatsen op Twitter en ons daarin te taggen!

De school die door de jury op donderdag 12 oktober tot de fitste school wordt verkozen kan op vrijdag 13 oktober een super toffe opblaasbare stormbaan op het schoolplein verwachten. En hebben we tijdens de prijsuitreiking nog een speciale gast die de prijs aan de school komt overhandigen! Scholen kunnen zich tot en met 29 september aanmelden via info@sportinoss.nl.