Blijf in beweging door gratis online trainingen!

Medifit Oss, Yogaland, FITNEZZplaza, Tripod Training en Yogacentrum Stilte in Beweging slaan de handen ineen door de komende periode live online trainingen aan te bieden. Vanaf 30 maart zijn er elke week diverse gratis trainingen te volgen, zodat zoveel mogelijk Ossenaren worden uitgedaagd om in beweging te blijven. Inschrijven is niet nodig. De planning en verwijzing naar de trainingen vind je hieronder. De sportaanbieders zorgen voor de inhoud van het aanbod en de livestream. Neem bij vragen hierover contact op met de aanbieder.


Maandag 12:00 – 12:45 uur

Medifit Moves! door Medifit Oss
De work-out wordt gedaan door 3 enthousiaste instructeurs die ieder een niveau demonstreren. Op deze manier kan iedereen aansluiten. Aan het begin van de work-out wordt verteld wat je nodig hebt, dus sluit op tijd aan.
Naar de online training

Dinsdag 10:30 – 11:00 uur
Easy Flow Yoga door Yogaland
Easy Flow Yoga is een zachte vorm van yoga waarbij rust centraal staat. Easy Flow Yoga is geschikt voor iedereen. Door middel van diverse oefeningen, houdingen en ademhalingsoefeningen, leer je lichamelijk en geestelijk te ontspannen.
Naar de online training


Woensdag 19:00 – 19:30 uur
Zumba door FITNEZZplaza
Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve training. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue, cumbia, reggaeton en bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren.
Naar de online training
Inloggen met wachtwoord: 848737

Donderdag 12:00 – 12:45 uur
Kidsfit Online door Medifit Oss
Kidsfit Online is speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en wordt gegeven door een kinderfysiotherapeut. Op een leuke en speelse manier kun je lekker je energie kwijt! Natuurlijk mogen papa en mama ook mee doen.
Naar de online training

Donderdag 19:00 – 19:30 uur
Barre workout met Cocky door Tripod Training
De Barre workout is een nieuwe manier van bewegen. Met gebruik van een barre en van de vrije ruimte gaan we werken aan een stabieler, sterker, strakker en eleganter lichaam, waarbij de nadruk ligt op: Het verbeteren van de houding, verstevigen van bil-en beenspieren, stretchen van het lichaam, En uiteraard de core stability.
Naar de online training

Vrijdag 9:00 – 9:30 uur
Trainen met Sharon – Kracht en cardio door Tripod Training
Tijdens deze training gaan we samen op een gezonde en efficiënte manier aan de conditie werken. Alle spiergroepen komen aan bod en de training is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen.
Naar de online training

Zaterdag 9:00 – 9:30 uur
Varifit 50+ les – FITNEZZplaza
Dit is een gevarieerde training voor 50+’ers. Lekker bewegen op muziek, waarbij er aan de kracht, balans, flexibiliteitt en de conditie wordt gewerkt. Er wordt rekening gehouden met eventuele motorische beperkingen en zonodig een passend alternatief aangeboden. Door verschillende opties in intensiteit, kan iedereen op zijn eigen level meedoen.
Naar de online training
Inloggen met wachtwoord: 516687

Zondag 9:45 – 10:30 uur
Hatha Yoga door Yogacentrum Stilte in Beweging
Tijdens de les word je de gelegenheid gegeven iets te ervaren van de stilte in jezelf, van de ruimte in en om je heen. In de lessen ligt bij de uitvoering van de asana’s (yogahoudingen) het accent op het ervaren van de adem, het voelen van wat er gaande is in jou en het bewustzijn van de gedachten die mogelijk voorbij komen.
Naar de online training
Inloggen met wachtwoord: 182128