Blijf in beweging door gratis online trainingen!

Medifit Oss, Yogaland, FITNEZZplaza, Tripod Training en Yogacentrum Stilte in Beweging slaan de handen ineen door de komende periode live online trainingen aan te bieden. Vanaf 30 maart zijn er elke week diverse gratis trainingen te volgen, zodat zoveel mogelijk Ossenaren worden uitgedaagd om in beweging te blijven. Inschrijven is niet nodig. De planning en verwijzing naar de trainingen vind je hieronder. De sportaanbieders zorgen voor de inhoud van het aanbod en de livestream. Neem bij vragen hierover contact op met de aanbieder.


Maandag 19:00 – 19:50 uur
BBB les door Van Buel Sports
In deze training gaat het om spierversterkende oefeningen waarbij de focus ligt op buik, billen, benen en borst.  Een leuke intensieve training die iedereen kan volgen, want er zitten geen ingewikkelde pasjes in en je kan trainen op je eigen niveau.
Naar de online training

Dinsdag 10:30 – 11:00 uur
Easy Flow Yoga door Yogaland
Easy Flow Yoga is een zachte vorm van yoga waarbij rust centraal staat. Easy Flow Yoga is geschikt voor iedereen. Door middel van diverse oefeningen, houdingen en ademhalingsoefeningen, leer je lichamelijk en geestelijk te ontspannen.
Naar de online training

Woensdag 20:30 – 21:00 uur
CORE door FITNEZZplaza
Door buik en rugspieren goed te trainen vergroot je je Core stability. Dit bevordert een betere houding en stabiliteit bij alle activiteiten die je in het dagelijks leven onderneemt. Dus doe lekker mee!
Naar de online training
Inloggen met wachtwoord: 519404

Woensdag 21:00 – 21:45 uur
Medifit Moves! door Medifit Oss
De work-out wordt gedaan door 3 enthousiaste instructeurs die ieder een niveau demonstreren. Op deze manier kan iedereen aansluiten. Aan het begin van de work-out wordt verteld wat je nodig hebt, dus sluit op tijd aan.
Naar de online training

Donderdag 19:00 – 19:35 uur
H.I.T. door Van Buel Sports
Bij High Intensity Training (H.I.T.) staat cardio voorop. De oefeningen zijn met eigen lichaamsgewicht en worden afgewisseld met korte rustperiodes.Een pittige traning voor jong en oud.
Naar de online training

Zaterdag 9:00 – 9:30 uur
Varifit 50+ les – FITNEZZplaza
Dit is een gevarieerde training voor 50+’ers. Lekker bewegen op muziek, waarbij er aan de kracht, balans, flexibiliteitt en de conditie wordt gewerkt. Er wordt rekening gehouden met eventuele motorische beperkingen en zonodig een passend alternatief aangeboden. Door verschillende opties in intensiteit, kan iedereen op zijn eigen level meedoen.
Naar de online training
Inloggen met wachtwoord: 700747