Terug naar team
Paul van den Berg

Paul van den Berg

Over mij:

Mijn naam is Paul van den Berg en ben sinds 2015 actief als combinatiefunctionaris bij het Sport Expertise Centrum. Naast het SEC ben ik veel bij vrienden te vinden, bezoek ik graag festivals en ben een echte reisfanaat.

Naast mijn werkzaamheden bij het SEC ben ook bezig met sport en beweging. Zo heb ik mijn eigen onderneming ‘PUUR van den Berg’ waarbij ik elke week mensen in beweging krijg door middel van Bodytec, Personal Training en laat ik mensen sporten die onder begeleiding wonen op de Zorgboerderij in Oijen. Verder voetbal ik 3 keer per week bij de mooie club O.S.S.’20 en probeer ik elke maandagavond een zaalvoetbalwedstrijd mee te pakken. Daarnaast zal je mij ook drie keer in de fitness tegen komen.

Mijn grote passie is en blijft sport en bewegen. Sporten en bewegen doet zoveel met mensen; het bindt, het verbroedert, sociaal word je er sterker van, samen ga je ergens voor en de mens komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Sport en beweging is voor mij het mooiste wat er is!

Elke week ben ik op een drietal scholen te vinden. Hier ben ik verantwoordelijk voor de peuter- en kleutergym, de naschoolse sport en ik zorg voor professionalisering van de gymlessen.

Op de volgende scholen ben ik actief als combinatiefunctionaris;
• Basisschool De Meander in Lith
• Basisschool De Korenaer in Oss
• Basisschool John F. Kennedy in Oss

‘Iedereen is uniek. Maar als je een vis beoordeelt naar zijn mogelijkheden om in bomen te klimmen, zal hij zijn hele leven geloven dat ie stom is.’

Telefoonnummer: 0412 63 10 39

Email adres: paul@sport-expertise-centrum.nl