Alle verenigingen in de gemeente Oss kunnen zich vanaf vandaag aanmelden om in het seizoen 2017-2018 (weer) deel te nemen aan Try-out Sports. Het Sport Expertise Centrum (SEC) geeft de verenigingen hiermee de kans om zichzelf te presenteren aan een groot publiek en om nieuwe leden te werven. Ledenwerving is voor verenigingen een belangrijk aandachtspunt, want veel verenigingen hebben de afgelopen jaren te maken gehad met een terugloop van het ledenaantal of zij verwachten dit de komende jaren.

Wat is Try-out Sports?

Try-out Sports wordt al jaren georganiseerd door het SEC in samenwerking met de verenigingen en andere sportaanbieders. Vroeger werd dit project ‘schoolsport’ genoemd. De verenigingen verzorgen kennismakingscursussen en het SEC zorgt voor de promotie, communicatie en administratie van alle inschrijvingen. Het doel is om zoveel mogelijk Osse basisscholieren kennis te laten maken met verschillende sporten om zo te ontdekken wat ze leuk vinden. Vorig jaar hebben ruim 700 basisscholieren meegedaan aan cursussen bij 60 verschillende verenigingen. Klik hier voor meer informatie over Try-out Sports.

 

Hoe kan uw vereniging zich aanmelden?

Uw vereniging kan zich aanmelden voor Try-out Sports door onderstaand aanmeldformulieren volledig in te vullen. Uw aanmelding is pas definitief zodra u hiervan een bevestiging heeft ontvangen.

Aanmeldformulier Try-out Sports

 

Let op!

Meld uw vereniging aan vóór 1 augustus zodat wij uw vereniging kunnen opnemen in het drukwerk dat wij voor de promotie gaan bestellen en verspreiden. Na 1 augustus kunnen wij u niet garanderen dat uw vereniging op het drukwerk staat. Op onze nieuwe website krijgt iedere vereniging uiteraard voldoende ruimte om het cursusaanbod te presenteren.