Fitnessbedrijven Oss en Sport Expertise Centrum slaan handen ineen

De Vereniging Fitnessbedrijven Oss (FBO) en het Sport Expertise Centrum (SEC) hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hiermee hebben beide partijen afgesproken om nauw samen te gaan werken bij de ontwikkeling van MoveOss.

Wat is MoveOss?
MoveOss is een platform voor alle inwoners van de gemeente Oss dat ontwikkeld wordt in samenwerking met het sportmarketingbureau Sportunity uit Apeldoorn. Het platform gaat zorgen voor meer verbinding, zichtbaarheid en promotie van het sport- en beweegaanbod en gaat inwoners stimuleren om (samen) te gaan bewegen. Met het platform wordt het sport- en beweegaanbod inzichtelijk gemaakt voor de inwoner. Dit sluit aan bij de ambities uit het Osse Sport- en Preventieakkoord. Met dit platform wordt een stap gezet in de ambitie dat iedere Ossenaar meer gaat bewegen voor een gezond leven.

Samenwerking tussen FBO en het SEC
De komende periode wordt het platform verder ontwikkeld. In eerste instantie gebeurt dit met de leden van FBO. FBO is een samenwerkingsverband van fitnessbedrijven in de gemeente Oss. Zij hebben gezamenlijk meer dan 10.000 leden. Als uitvoeringspartner denken de FBO leden actief mee met de ontwikkeling en zorgen ze voor aanbod in MoveOss. Daarnaast gaan de leden een actieve rol spelen in de marketingcampagnes van MoveOss.

In een later stadium wordt MoveOss toegankelijk voor alle sport- en beweegaanbieders in de gemeente Oss.