Al 300 kinderen hebben zich ingeschreven voor Try-out Sports

Basisscholieren kunnen zich weer inschrijven voor één of meerdere Try-out Sports cursussen. Dit heeft er op de eerste dagen al toe geleid dat 300 kinderen zich hebben ingeschreven voor een cursus.

Meest populaire cursussen
Hockey is vanaf het begin één van de populairste sporten en de cursus die in oktober start zit al bijna helemaal vol. Er is nog voldoende plek voor de cursus die in maart 2020 start. De cursus freerunnen bleek een groot succes. Deze nieuwe sport trok zeer veel geïnteresseerden aan. Deze cursussen zitten al helemaal vol! Daarnaast gingen de Try-out Sports cursussen turnen, judo en hiphop dans erg hard en de aanbieders kunnen dit jaar dan ook rekenen op vele enthousiaste deelnemers. Sportaanbieders kunnen nog het hele jaar door nieuwe cursussen aanbieden, dus er blijft altijd genoeg te kiezen! Zo heeft Rugbyclub Octopus nog een leuke cursus toegevoegd.

Inschrijven het hele schooljaar mogelijk
Kinderen en ouders die er nog niet in zijn geslaagd om zich in te schrijven voor één of meerdere cursussen hoeven zich geen zorgen te maken. Inschrijven via onze website is gedurende het hele schooljaar mogelijk. Tot uiterlijk één dag voor het begin van een cursus kunnen deelnemers zich aanmelden. De eerste cursussen van het schooljaar starten op  1 oktober.