Begin het jaar goed met Try-out Sports

Vanaf januari starten er weer een heleboel nieuwe Try-out Sport cursussen. Een Try-out Sports cursus bestaat uit minimaal 4 proeflessen bij een sportaanbieder en kost altijd €10,-.

In samenwerking met vele sportaanbieders in de gemeente Oss organiseert het Sport Expertise Centrum (SEC) ook Try-out Sports cursussen in het voorjaar. En naarmate de weersvoorspellingen gedurende het seizoen steeds beter worden, worden echte outdoor sporten als raften, mountainbiken en scouting aangeboden. Daarnaast zijn er ook een heleboel nieuwe sporten te vinden op de website van het SEC. Zo zijn calisthenics en freerunnen toegevoegd aan het aanbod. Calisthenics is een kruising tussen fitness en turnen en wordt steeds populairder in de urban cultuur. Net als freerunnen, waarbij alle stadse voorwerpen kunnen worden omgetoverd tot obstakels. Naast deze nieuwe sporten kunnen kinderen ook kennismaken met veel andere sporten, zoals honkbal, tennis, korfbal en krav maga.

Alle basisschoolleerlingen in de gemeente Oss ontvangen een folder waarin ze het aanbod nog eens terug kunnen vinden. Klik hier om het complete aanbod te bekijken.