Beweegaanbod voor kinderen in de carnavalsvakantie

Ben je een voetballer of heb je altijd al willen ontdekken wat streetsports zijn, dan zijn deze activiteiten voor je weggelegd. Van woensdag 22 februari t/m vrijdag 24 februari vindt de SEC Vakantiesport plaats waarin er verschillende streetsports worden beoefend. Ook gaan teams in de carnavalsvakantie de strijd aan in het KNVB-schoolvoetbaltoernooi.

Het jaarlijkse KNVB-schoolvoetbaltoernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 24 februari. Dit KNVB-schoolvoetbal toernooi is er voor basisschoolkinderen van groep 5 t/m 8. Dit toernooi duurt de gehele dag en alle teams spelen zo veel mogelijk wedstrijden. Het toernooi vindt plaats op de Talentencampus in Oss. Wil jij de strijd aangaan voor een plek in de regio finales? Vorm een team en meld je aan, inschrijven kan tot 10 februari.

Naast het KNVB-schoolvoetbaltoernooi vindt in de carnavalsvakantie ook de SEC Vakantiesport plaats met het thema streetsports voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tijdens deze dagen ga je kennis maken met verschillende streetsports als graffiti spuiten, straatvoetballen, leren skaten en nog veel meer coole dingen!

Denk jij dat jou kind het interessant vindt verschillende streetsports te ontdekken, of zie jij hem eerder met zijn team schitteren op het KNVB- schoolvoetbaltoernooi. Aanmelden kan via https://www.sport-expertise-centrum.nl/.