Even voorstellen… Noud

Sinds kort heeft het SEC een eigen werkplek bij MHC Oss. In deze rubriek stellen we de medewerkers voor die actief zijn op Sportpark de Rusheuvel. Vandaag is het de beurt aan Noud Opgenoort.

Wat is je naam?
‘Mijn naam is Noud Opgenoort.’

Hoe oud ben je?
‘Ik ben 23 jaar oud.’

Welke studie(s) heb je gevolgd?
‘Ik volg momenteel de studie Sportkunde Management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.’

Waarom ben je bij het SEC gaan stagelopen?
‘De combinatie van sport, management en marketing vind ik fantastisch. Vandaar dat ik stage ben gaan lopen bij deze organisatie. Ik houd van uitdaging en ben erg nieuwsgierig naar verschillende organisaties!’

Wat is jouw rol binnen het SEC?
Binnen het SEC ben ik werkzaam als stagiair marketing en communicatie. Ik houd me bezig met het opstellen van een communicatieplan voor Coos. Ook het bijhouden van content is een van mijn voornaamste taken en dat doe ik met veel plezier.’

Waar houd je je nog meer mee bezig?
‘Naast mijn werkzaamheden op Sportpark de Rusheuvel, houd ik me bezig met het ontwikkelen van content in de breedste zin. Dat kan de ene keer voor Sportmaat zijn en een andere keer voor vakantieactiviteiten.’