Even voorstellen… Stef

Sinds kort heeft het SEC een eigen werkplek bij MHC Oss. In deze rubriek stellen we de medewerkers voor die actief zijn op Sportpark de Rusheuvel. Vandaag is het de beurt aan Stef Theijssen.

Wat is je naam?
‘Mijn naam is Stef Theijssen.’

Hoe oud ben je?
‘Ik ben 24 jaar oud.’

Welke studie(s) heb je gevolgd?
‘Ik ben afgestudeerd in sportmarketing en sportmanagement.’

Waarom ben je bij het SEC gaan werken?
‘Ik heb een grote passie voor sport en vind het daarom erg fijn dat ik hier aan kan bijdragen. Mijn ambitie is dan ook dat iedereen een leven lang met ontzettend veel plezier kan bewegen!’

Wat is jouw rol binnen het SEC?
‘Binnen het SEC ben ik actief als projectmedewerker vitale sportaanbieders. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt voor Osse sportaanbieders ben en deze vereniging ondersteun en begeleid bij uiteenlopende vraagstukken.’

Sinds kort ben je aanwezig op de Rusheuvel. Wat is jouw rol daar?
‘Vanaf januari heb ik de rol van coördinator op Sportpark de Rusheuvel, dat wil o.a. zeggen dat ik extra tijd en energie mag steken in het ondersteunen van de verenigingen op het sportpark.’

Wie gaan er iets merken van je aanwezigheid?
‘Allereerst natuurlijk de verenigingen. Samen met sportaanbieders, maatschappelijke partners, bedrijven, gemeente Oss en buurtbewoners gaan we namelijk bouwen aan de vitale vereniging.’

Waar houd je je nog meer mee bezig op de Rusheuvel?
Ik houd me ook bezig met trainersbegeleiding, Uniek Sporten en Multisportclub Trex. Trainersbegeleiding is er belangrijk, omdat trainers de ondersteuning krijgen die zij verdienen en/of nodig hebben waardoor het plezier onder spelers én trainers wordt vergroot. Bij Uniek Sporten gaan we samen met Bijzonder Aktief, Korfbalvereniging DOT, MHC Oss, Tafeltennisvereniging OTTC, s.v. O.S.S.’20 en Turnoss aan de slag om het aangepast sportaanbod te versterken en uit te breiden op het sportpark. Tenslotte ben ik nog betrokken bij Multisportclub TREX. Iedere dinsdagmiddag worden er verschillende sport- en beweegactiviteiten georganiseerd die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen op het sportpark. Onder toezicht van gediplomeerde trainers willen we toewerken naar het ‘kinderen zijn de baas’ principe. Het is mooi om te zien dat er wekelijks ruim 70 kinderen meedoen.’