Extra Esports Showcase op woensdag 23 december

Vanwege de grote interesse in de Esports Showcase op dinsdag 22 december, vindt de Esports Showcase nog een keer plaats op woensdag 23 december.

De Esports Showcase op 23 december vindt ook plaats in Sportcentrum de Rusheuvel en wordt georganiseerd in samenwerking met House of Esports en de gemeente Oss. Sport Expertise Centrum directeur Marc Ghering is blij met de grote belangstelling. Hij zegt hierover: ‘We zijn blij om te zien dat deze activiteit aanslaat bij zo’n grote groep kinderen. Binnen een week was de eerste dag al bijna helemaal vol. We kunnen de kinderen nu extra activiteiten aanbieden in de kerstvakantie, waardoor ze ook dan actief bezig blijven. Daar doen we het voor.’

Tijdens deze dag komen jeugd en jongeren in beweging door middel van esports en dat zal zowel digitaal als fysiek zijn. Op deze dag kunnen kinderen vanaf 8 jaar klassieke games als MarioKart en FIFA spelen op de consoles PS4 en Nintendo Switch, Beat Saber spelen met echte VR brillen, zichzelf in het zweet werken met Fortnite, FIFA Skills en MarioKart ‘real life’ én kennismaken met de GameGymWall!

Inschrijven voor deze extra dag is verplicht en kan tot en met 20 december. Klik hier voor meer informatie over de activiteit en om aan te melden. Uiteraard worden de coronamaatregelen nageleefd tijdens de activiteit.

Tijdens de kerstvakantie organiseert het SEC nog veel meer leuke activiteiten. Klik hier voor het complete aanbod.