FAQ Naschoolse Sport

1. Waar kun je inschrijven?

Inschrijven kun je op onze website via de volgende link: Sportactiviteiten Archieven – Sport Expertise Centrum (sport-expertise-centrum.nl). Er is in principe geen andere mogelijkheid om in te schrijven. Voor uitzonderingen kun je mailen naar info@sport-expertise-centrum.nl

  2. Krijg ik een bevestiging?

  Na inschrijving ontvang je een automatische inschrijfbevestiging via de mail. Dit is puur ter info. Je kind kan dan meteen de eerst volgende les meedoen (zie puntje 3).

  3. Kan mijn kind meteen met de eerste volgende les meedoen?

  Na inschrijving kan je kind meteen de eerste volgende les meedoen. Als je gaat inschrijven, vind je op de website aan de linkerkant een tabblad met ‘Data’. Daar kun je zien wanneer de lessen zijn en dus ook wanneer de eerste les is waar je kind aan mee kan doen als je op dat moment meteen inschrijft. Je betaalt ook alleen voor de lessen die het resterende schooljaar nog gegeven worden. Het bedrag wordt dus elke week aangepast.

  4. Kan mijn kind een proefles doen?

  Je kind kan eventueel een proefles doen wanneer daar ruimte voor is. Dit kun je direct met de SEC docent overleggen.

  5. Worden de kinderen uit de klas opgehaald?

  De kinderen worden niet uit de klas opgehaald. De kinderen dienen zelf (eventueel onder begeleiding van een ouder) zich te melden in de gymzaal.

  6. Kan ik ook inschrijven voor over een paar maanden?

  Op het moment dat je inschrijft kan je kind meteen mee doen met de eerste volgende les (zie puntje 3). Wil je dat je kind pas later start dan dien je het kind pas op dat moment ook in te schrijven. Je betaalt ook alleen voor de lessen die het resterende schooljaar nog gegeven worden. Het bedrag wordt dus elke week aangepast.