Fris en fruitig het nieuwe schooljaar in

Ik eet het beter gaat er in het nieuwe schooljaar weer gezond tegenaan! En we gaan gelijk van start: van 24 t/m 28 september is het de Week van de Pauzehap, een interactief lesprogramma over gezonde tussendoortjes. Natuurlijk leveren we er een gratis boodschappenpakket boordevol lekkere en gezonde producten bij. Schrijf uw groep 5, 6, 7 of 8 gelijk in op ikeethetbeter.nl!

Week van de Pauzehap: een gezonde start van het schooljaar
De Week van de Pauzehap is een compact lesprogramma waarmee leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 een week lang zo’n 10 minuten per dag aan de slag gaan. Ze leren met behulp van interactieve opdrachten niet alleen wat een gezonde pauzehap is, ze ervaren ook hoe lekker zo’n verantwoord 10-uurtje kan zijn. Want bij het programma horen allerlei heerlijke gezonde tussendoortjes. Nieuw dit jaar is dat niet alleen gezond eten, maar ook bewegen en ontspannen aan bod komen.

Nieuwe programma’s in maart 2019
Schrijf uw groep 5, 6, 7 of 8 nu al in, dan bent u ervan verzekerd dat uw groep in het nieuwe jaar een gezonde start maakt. U kunt zich gelijk inschrijven voor de lesprogramma’s in maart 2019; de lesprogramma’s Over de Tong voor groep 6 en KlasseLunch voor groep 8 hebben al jaren hun succes bewezen. Deze programma’s, die donderdag 28 maart plaatsvinden, krijgen een opfrisser en wij bieden u de mogelijkheid deze programma’s uit te breiden naar een weekprogramma van maandag 25 maart tot en met maandag 1 april. Natuurlijk behouden we de gratis boodschappenpakketten waarmee de leerlingen van groep 6 samen smaaktesten doen en de leerlingen van groep 8 genieten van een gezellige lunch.

Nieuw dit jaar is het lesprogramma StapelGezond voor groep 5 waarin alles draait om de Schijf van Vijf. Ook dit programma vindt plaats op donderdag 28 maart en is uit te breiden naar een weekprogramma. Voor groep 7 is er eveneens een fonkelnieuw lesprogramma: Expeditie Lekker in je Vel! De hele klas gaat de uitdaging aan om een week lang (van maandag 25 maart tot en met maandag 1 april) gezond te eten, genoeg te bewegen en heerlijk te ontspannen. Ook individueel onderzoeken en ervaren de leerlingen hoe ze zich lekker fit kunnen voelen, in de klas én in het gezin thuis.

Snel inschrijven op ikeethetbeter.nl
U kunt de groepen 5 tot en met 8 nu inschrijven voor alle lesprogramma’s op ikeethetbeter.nl. De lesprogramma’s zijn gratis; slechts de verzendkosten van de gedrukte materialen worden in rekening gebracht.

Schrijf u nu in, want na de vakantie gaan we direct van start!

Inschrijving voor de Week van de Pauzehap op ikeethetbeter.nl is mogelijk tot en met woensdag 5 september 2018.