Het Osse EK komt er weer aan

Deze zomer organiseert het Sport Expertise Centrum in samenwerking met Sportbedrijf Talentencampus en sv TOP het Osse EK. Na het succes van de eerdere edities vindt ook dit jaar weer een 7 tegen 7 zomeravondcompetitie plaats voor bedrijven- en vriendenteams.

Zomeravondcompetitie
Het Osse EK 2021 vindt plaats op Sportpark Talentencampus Oss. De eerste speeldag is op vrijdag 11 juni. Op de eerste 3 vrijdagavonden spelen de teams aan de hand van een poulesysteem. Op vrijdagavond 2 juli is de finaledag en worden de kruisfinales gespeeld. De winnaars van de mannen- en vrouwenpoule krijgen de EK beker.

Het Osse EK staat voor sportiviteit, gezelligheid en respect. Meedoen is belangrijker dan winnen. Zonder scheidsrechters is het Osse EK niet mogelijk. Bent u geïnteresseerd om als scheidsrechter deel te nemen aan het Osse EK dan kunt u contact opnemen via jochem@sport-expertise-centrum.nl.  

Voorinschrijven mogelijk
In verband met het coronavirus kunnen teams zich alvast kosteloos voorinschrijven. Hier zitten geen verplichtingen aan, enkel voordelen voor de ingeschreven teams. Teams betalen nu nog geen inschrijfgeld, maar het is al wel mogelijk een team samenstellen. Een team bestaat uit maximaal 10 personen.

De kosten voor deelname bedragen €200,- per team. De voorinschrijving loopt t/m 30 mei. De betaling vindt pas later plaats. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.