Het Osse WK is terug

Na het succes van de eerdere edities vindt ook dit jaar weer het Osse WK plaats. Dit is een 7 tegen 7 zomeravondcompetitie voor bedrijven- en vriendenteams, waarbij de focus, naast voetbal, op een gezellige derde helft ligt. Hiervoor is een DJ, hitjesavond, koning TOTO en crossbar challenge geregeld en het seizoen zal worden afgesloten met een knallend optreden van niemand minder dan Etienne Alvares!

Zomeravondcompetitie
Het Osse WK 2022 vindt plaats op Sportpark Talentencampus Oss in samenwerking met het Sport Expertise centrum en sv TOP. Er zijn 4 speelavonden: 10, 17 en 24 juni en 1 juli. Tijdens deze avonden wordt gespeeld van 19:00 tot 22:00 uur en aansluitend vindt de derde helft plaats. Alle teams spelen op iedere speelavond tenminste 2 wedstrijden. Op vrijdagavond 1 juli wordt er tijdens de finale gestreden voor de Osse WK beker!

Kosten
De kosten voor deelname bedragen €250,- per team. Je kunt teams inschrijven t/m 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag). Je inschrijving is pas definitief als het volledige bedrag is voldaan. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Volg het evenement
Wil je meer over weten over het Osse WK of de standen en uitslagen op de voet volgen? Kijk dan op de Facebook– of Instagrampagina van het Osse WK.