Inschrijfperiode Try-out Sports gaat starten

Aanstaande maandag 20 september is het zo ver! Vanaf 12:00 uur ’s middags kunnen alle basisscholieren zich inschrijven voor een of meerdere Try-out Sports cursussen bij sportaanbieders. Om de kinderen te helpen met kiezen, hebben de combinatiefunctionarissen van het Sport Expertise Centrum (SEC) de afgelopen weken op de scholen in de gemeente Oss uitleg gegeven over het ruime cursusaanbod van Try-out Sports. Dit jaar kunnen de kinderen kiezen uit ongeveer 120 verschillende cursussen. Hierdoor kunnen alle basisscholieren in de gemeente Oss snuffelen aan een sport waar zij interesse voor hebben. Een cursus bestaat uit minimaal 4 lessen en kost slechts €10,- per deelnemer.

Hoe schijf je jezelf in voor Try-out Sports?
Op onze website is het cursusaanbod ook nu al te bekijken. Inschrijven voor cursussen kan ook via onze website, maar is pas mogelijk vanaf maandag 20 september om 12:00 uur. 

De kinderen kunnen samen met de ouders/verzorgers rustig thuis een keuze maken uit een of meerdere sporten waarmee zij graag kennis willen maken. Het is wel verstandig om dit voor 20 september al te doen, want bij sommige cursussen is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en geldt de regel: vol is vol. De eerste cursussen starten in oktober.