Jeugd gaat bewegen in de kerstvakantie

Vanwege de strengere maatregelen zijn binnensporten niet meer toegestaan. Dit betekent niet dat kinderen in de kerstvakantie stil hoeven te zitten.

Op dinsdag 22 december vindt er een alternatief programma plaats voor de Esports Showcase. Kinderen die zich voor 22 of 23 december hebben opgegeven, kunnen deelnemen aan buitenactiviteiten op de velden van s.v. O.S.S.’20 en MHC Oss. De buitensportactiviteit speelt in op de gamebeleving en wordt samen met House of Esports georganiseerd. Zo blijft het thema van de activiteit toch hetzelfde.

Daarnaast kunnen kinderen op 23 december tussen 14:00 en 16:00 meedoen aan de Buurtsport op het Cruyff Court in de Schadewijk. Aanmelden voor de Buurtsport is niet nodig.

Ook in de tweede week van de kerstvakantie wordt er bewogen. Tijdens de Talentencampus vakantiesport gaan kinderen sporten en bewegen op de buitenlocaties van Sportpark de Talentencampus. Deze activiteiten vinden plaats van 28 tot en met 31 december en worden georganiseerd in samenwerking met Sportbedrijf Talentencampus, gemeente Oss en Fletcher Football. Klik hier om je nog aan te melden voor deze activiteit.