Meld je sportkampioenen aan voor de Osse Sportawards

Op maandag 24 januari 2022 worden de Osse Sportawards uitgereikt in theater De Lievekamp. Tijdens deze avond worden de awards voor sportman, sportvrouw, sportteam en sporttalent van het jaar uitgereikt. Ook zullen alle Nederlands kampioenen van het sportjaar 2021, uit de gemeente Oss, in het zonnetje worden gezet. Het aanmelden van sportkampioenen en aandragen van genomineerden voor de awards is vanaf nu mogelijk via deze pagina.

Criteria huldiging
Alle sporters uit de gemeente Oss die Nederlands kampioen zijn geworden binnen hun categorie kunnen vanaf nu opgegeven worden. Ook sporters die een podiumplek op een Europees- of Wereldkampioenschap of tijdens een wereldbekerwedstrijd behaald hebben worden gehuldigd. Voor de Sportawards (sportman, sportvrouw, sporttalent en sportteam) komen sporters in aanmerking die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Een onafhankelijke selectiecommissie selecteert per categorie drie genomineerden. Op de avond worden de winnaars bekend gemaakt. 

Programma binnenkort bekend
Vanwege de coronamaatregelen kende de vorige editie van de Osse Sportawards een alternatieve opzet. In januari hoopt de organisatie de Osse sporters weer letterlijk een podium te kunnen geven in theater De Lievekamp. Naast bovengenoemde categorieën wordt tijdens de avond ook de Sportakkoord Stimuleringsaward uitgereikt en is er aandacht voor de unieke sporters in de gemeente Oss. Het complete programma en de genomineerde sporters worden eind december bekend gemaakt.