Nieuw voetbaltoernooi: TOP Oss Street League

Samen met TOP Oss organiseren we dit voetbalseizoen de TOP Oss Street League. Tijdens dit unieke voetbaltoernooi krijgen teams vanuit de leeftijdscategorieën JO-10 t/m JO-13 de volledige ‘TOP Oss Experience’. Voetballen in het Frans Heesen Stadion, een eigen clubshirt en gepersonaliseerd ‘spelerscontract’ voor elke deelnemer. De wedstrijddagen vinden plaats op vrijdagmiddagen, voorafgaand aan thuiswedstrijden van TOP Oss, waarvoor iedere deelnemer wedstrijdtickets krijgt. Teams kunnen zich aanmelden tot en met 30 september.

De TOP Oss Street League wordt dit seizoen voor het eerst georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door het BrabantSport Fonds. Bij andere Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) in Noord-Brabant, zoals NAC Breda en FC Den Bosch wordt de Street League ook georganiseerd. Het unieke aspect aan dit toernooi is de samenwerking met de BVO’s en de beleving van het spelen in het stadion.

De wedstrijden vinden plaats op zes vrijdagmiddagen tussen 15:00 en 17:00 uur. Teams mogen bestaan uit zowel jongens als meiden en kunnen zich aanmelden via de website van het Sport Expertise Centrum. Op vrijdag 7 oktober vindt de kick-off middag plaats en op 11 november start de eerste speelronde. Slechts 12 teams kunnen meedoen.