Nieuwe familieactiviteit CrOSSing brengt gezinnen in beweging

Het is de hoogste tijd om weer wat nieuwe avonturen te beleven met je familie. Daarom organiseren we CrOSSing. In juni vinden er verschillende voorrondes plaats en op 17 juli is de grote finale.

Activiteit voor de hele familie
CrOSSing is een nieuwe familieactiviteit waarbij je met jouw familieleden te gekke beweegopdrachten gaat uitvoeren in de omgeving. In twee uur tijd probeer je als team zoveel mogelijk opdrachten af te ronden. Die opdrachten zijn gekoppeld aan een bepaalde locatie in het speelgebied. Het kan voorkomen dat je attributen nodig hebt om de opdrachten uit te voeren. Bijvoorbeeld van de voetbalclub, de buurman of de bakker. Kortom, je bent veel op pad! Uiteraard is verplaatsen alleen toegestaan door middel van bewegen. Te voet, met de fiets, per step, maar zeker niet met de auto! De afstanden zijn beperkt en voor iedereen te overbruggen.

Afwisselende opdrachten
De opdrachten zijn heel verschillend en samenwerking tussen de teamleden is nodig om de opdrachten uit te voeren. CrOSSing is geschikt voor iedereen die van spelletjes en bewegen houdt. Op 12, 19 en 26 juni vinden er voorrondes plaats in Berghem, Oss en Geffen. De teams met de meeste punten winnen een ticket voor de grote CrOSSing finale op zaterdag 17 juli. Tijdens de finale zijn er weer nieuwe opdrachten, een ander speelterrein en veel leuke extra’s! De finale vindt plaats op- en rondom Sportpark de Rusheuvel en het centrum van Oss.

Meld je aan voor CrOSSing
Families kunnen zich tot en met 31 mei aanmelden voor één van de voorrondes. Deelname is helemaal gratis. Een team bestaat uit twee volwassenen en minimaal één kind. Een opa, oma, oom, tante, neef of nicht mag ook één van de volwassen spelers zijn. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.

Jubileumweekend 
CrOSSing is onderdeel van het jubileumweekend van het Sport Expertise Centrum. Op 16, 17 en 18 juli wordt gevierd dat het SEC 10 jaar bestaat. Binnenkort volgt meer informatie over de activiteiten op de andere dagen.