Nieuwe familieactiviteit CrOSSing teruggebracht naar één dag

De voorrondes van CrOSSing gaan niet door. Door het lage aantal inschrijvingen heeft de organisatie besloten om de activiteit op één dag te organiseren. CrOSSing vindt plaats op zaterdag 17 juli op en rondom Sportpark de Rusheuvel.

Geen voorrondes
In april kondigde de organisatie aan dat de winnaars van de voorrondes in juni naar de finaledag op 17 juli zouden gaan. Het aantal inschrijvingen voor deze voorrondes bleef achter bij de verwachtingen, waardoor de organisatie heeft besloten om de activiteit alleen op 17 juli te organiseren.

Deelnemers die zich voor één van de voorrondes hadden ingeschreven, kunnen automatisch deelnemen op 17 juli.

Familieactiviteit
CrOSSing is een nieuwe familieactiviteit waarbij je met jouw familieleden te gekke beweegopdrachten gaat uitvoeren in de omgeving. In twee uur tijd probeer je als team zoveel mogelijk opdrachten af te ronden. Die opdrachten zijn gekoppeld aan een bepaalde locatie in het speelgebied. Het kan voorkomen dat je attributen nodig hebt om de opdrachten uit te voeren. Bijvoorbeeld van de voetbalclub, de buurman of de bakker. Kortom, je bent veel op pad! Uiteraard is verplaatsen alleen toegestaan door middel van bewegen. Te voet, met de fiets, per step, maar zeker niet met de auto! De afstanden zijn beperkt en voor iedereen te overbruggen. CrOSSing is onderdeel van het jubileumweekend van het Sport Expertise Centrum. Op 16, 17 en 18 juli wordt gevierd dat het SEC 10 jaar bestaat. Binnenkort volgt meer informatie over de activiteiten op de andere dagen.

Meld je aan voor CrOSSing
Families kunnen zich tot en met 8 juli hier aanmelden voor CrOSSing. Deelname is helemaal gratis. Een team bestaat uit twee volwassenen en minimaal één kind. Een opa, oma, oom, tante, neef of nicht mag ook één van de volwassen spelers zijn.