Open dag op Sportpark Rusheuvel druk bezocht

De open dag op Sportpark Rusheuvel vond op 2 september plaats en is door veel mensen bezocht. De bezoekers kregen de gelegenheid om kennis te maken met de verschillende aanbieders op het sportpark. De dag werd georganiseerd door de aanbieders in samenwerking met het Sport Expertise Centrum.

Er werd een color run georganiseerd als aftrap van de Rusheuvel open dag. Tijdens deze run liepen kinderen en volwassenen een route van 750 meter met diverse obstakels over het sportpark, terwijl ze kleurrijk versierd werden met kleurenpoeder. Zo konden bezoekers alvast een eerste blik op de verschillende aanbieders werpen.

Van 10:00 tot 14:00 uur hadden bezoekers de gelegenheid om een kijkje te nemen bij de verschillende aanbieders en te proeven van hun sportaanbod. Bij iedere aanbieder die bezocht werd, kregen de bezoekers een stempel. Volle stempelkaarten konden ingeleverd worden bij de speciale MoveOss inleverpunten. Onder de mensen die de stempelkaart hebben ingeleverd, wordt een gratis sportabonnement naar keuze verloot.

Tijdens de open dag vond er ook een bijeenkomst plaats over het Osse Sport- en Preventieakkoord. Hier werden de resultaten besproken van Sportakkoord I en werden de uitgangspunten van Sportakkoord II gepresenteerd.