Osse Sportawards in theater De Lievekamp

Op maandag 27 januari 2020 worden de Osse Sportawards uitgereikt in theater De Lievekamp. Deze avond is de opvolger van de Kampioenenhuldiging. Tijdens deze avond worden de awards voor sportman, sportvrouw, sportteam en sporttalent van het jaar uitgereikt. Tevens zullen alle Nederlands kampioenen van het sportjaar, uit de gemeente Oss, in het zonnetje worden gezet. Het Sport Expertise Centrum organiseert de avond. Het aanmelden van sportkampioenen en aandragen van genomineerden voor de awards is vanaf nu mogelijk via onze website.

Ode aan de Osse sport
Met theater De Lievekamp als nieuwe locatie wil de organisatie het evenement in een nieuw jasje steken. De afgelopen zes edities hebben onder de naam Kampioenenhuldiging plaatsgevonden in de Groene Engel. ‘Dat is altijd enorm goed bevallen, maar het wordt nu tijd voor iets nieuws’; aldus Jochem van Grunsven van het Sport Expertise Centrum. Tijdens de avond zal het huldigen van de sporters centraal staan, maar het programma zal nog meer een ode aan de hele Osse sport worden. ‘Het theater is een perfecte locatie voor deze vernieuwde opzet en we kijken ernaar uit om de komende periode het complete programma bekend te maken.’

Aanmelden sportkampioenen
Ook nu vraagt de organisatie om sportkampioenen aan te melden. Alle sporters uit de gemeente Oss die Nederlands kampioen zijn geworden binnen hun categorie, kun je aanmelden via onze website. Voor de Sportawards (sportman, sportvrouw, sporttalent en sportteam) komen sporters in aanmerking die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Een onafhankelijke selectiecommissie selecteert per categorie drie genomineerden, waaruit op de avond een winnaar bekend wordt gemaakt. Tevens is er aandacht voor Uniek Sporten en wordt er een nieuwe categorie toegevoegd waarbij ook het publiek zijn stem kan uitbrengen.

Koop hier een ticket