Osse Sportenquête afgenomen tijdens Expertmeeting

Op dinsdag 10 november is de Osse Sportenquête afgenomen tijdens de Expertmeeting. Ruim 100 deelnemers deden mee aan de enquête die online werd afgenomen.

De Expertmeeting van het Sport Expertise Centrum vond dit jaar voor het eerst volledig online plaats. In verband met de coronamaatregelen was het dit jaar niet mogelijk om de bijeenkomst fysiek te organiseren.

De Osse Sportenquête bestond uit 34 stellingen. Deelnemers konden aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stellingen. De Osse Sportenquête is bedoeld om te kijken welke stappen er gemaakt zijn een jaar na ondertekening van het Osse Sportakkoord en welke thema’s nog aandacht verdienen. Klik hier om de resultaten van de Osse sportenquête terug te lezen. Tijdens de avond ging een panel, bestaande uit Fred Pijls (GGZ Oost Brabant), Kees van Geffen (gemeente Oss), Margo Elemans (MHC Oss) en Coert van Roessel (Tripod Training) met elkaar in gesprek over de stellingen en de resultaten.

Daarnaast verzorgde Fred Pijls, voorzitter Raad van Bestuur van GGZ Oost Brabant, een presentatie over de waarde van sport en bewegen als middel in de gemeente Oss. Klik hier om de belangrijkste inzichten te bekijken. Het programma werd compleet gemaakt door een column van Jos de Louw en een vlog van Justin Hendriks.