Partners Osse Sportakkoord stellen zich voor

Stichting Halt
Naast de reguliere repressie en preventie taken werkt Stichting Halt samen met sportbonden, -verenigingen en gemeenten aan een veilig en positief sportklimaat.

Sinds enkele jaren werkt Halt samen met het tuchtrecht van de KNVB en kunnen jongeren die op het veld een rode kaart hebben gekregen n.a.v. grensoverschrijdend gedrag een door het NJi erkende training Sport en Gedrag volgen bij Halt. Wanneer de training goed wordt afgesloten, wordt een deel van de uitsluiting omgezet in een voorwaardelijke straf.

Naast deze trainingen Sport en Gedrag biedt Halt individuele en team interventies aan voor jongeren, gericht op het voorkomen en terugdringen van grensoverschrijdend gedrag op en rond de sportvelden.

Ook geeft Halt presentaties over gedrag, respect en sportiviteit op sportverenigingen en op thema-avonden bij bijvoorbeeld jongerenwerk. Deze interventies kunnen zowel preventief als repressief worden ingezet. Een overzicht van het aanbod van Halt op het gebied van sport is hier te vinden. Ook vind je daar de contactgegevens van de regionaal vakspecialist.

HorecaAdviesBureau.nl
Wil jouw sportvereniging de opbrengst van de horeca vergroten en een hogere klanttevredenheid verhogen? HorecaAdviesBureau.nl biedt advies en ondersteuning, omdat het runnen van horeca in een sportvereniging ook een vak is.

Na een gratis intake gesprek bieden zij een abonnement van minimaal 3 maanden aan. Daarin komen ze met een screening van de begroting en de omzet/kosten. Daarnaast geven ze een advies ter verbetering van de inkoop. Tot slot geeft de organisatie praktische tips en handvatten om in jullie situatie de omzet en opbrengst van het clubhuis te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u zich als partner van het Osse Sportakkoord ook voorstellen? Neem dan contact op met teun@sport-expertise-centrum.nl.