“Door het ruime aantal uren op één locatie en de spreiding van de uren over de week op zowel school als binnen de wijk is de combinatiefunctionaris een bekend en vertrouwd gezicht voor zowel directeuren en beweegteam als groepsleerkrachten en stagiaires.” – Scholenstichting, maart 2016

Hoe zorg je als basisschool ervoor dat kinderen bewegen? Klop daarvoor aan bij ons! Tegen een gereduceerd aantrekkelijk tarief zijn bij ons deskundige sportdocenten (combinatiefunctionarissen) in te huren. De helft van de basisscholen/IKC’s in de gemeente Oss maakt al gebruik van onze expertise en de reacties zijn top.

Wat zijn de voordelen voor een school om met ons in zee te gaan? Een combinatiefunctionaris zorgt voor een kwaliteitsslag binnen het onderwijs. Ze kunnen in dagdelen van vier aaneengesloten uren worden gekoppeld aan een bepaalde behoefte. Daarbij wordt uitgegaan van de duur van één kalender-/schooljaar. Ons beweegaanbod is van 8:00 tot 18:00 uur en richt zich op kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Van het verzorgen van gymlessen of het ondersteunen van groepsleerkrachten bij deze lessen tot het geven van peutersport, ouder- en kindgym, buurtsport of naschoolse sport: er zijn binnen Sport & Onderwijs veel mogelijkheden. We gaan graag met u het gesprek aan om ons aanbod af te stemmen op uw vraag.