Work-Out

Het Sport Expertise Centrum wil zoveel mogelijk medewerkers aan het bewegen krijgen. Meer bewegen heeft een heleboel voordelen en zorgt voor een vitaal leven. De positieve effecten van meer bewegen zijn ook op de werkvloer zichtbaar.

  • Het zorgt voor meer bevlogenheid op kantoor
  • Het zorgt voor een sociale organisatie met meer betrokkenheid
  • Het zorgt voor een aantrekkelijke organisatie met een goed imago
  • Het zorgt voor fysieke en mentale fitheid

 

Hiervoor hebben we 3 beweegprogramma’s:

Activeren!
Meer bewegen start niet altijd met meer sporten, maar wel met minder zitten! Door middel van een ludieke Fitbit Challenge dagen wij jouw organisatie uit om meer te bewegen in het dagelijkse leven. Stel via de Fitbit app persoonlijke doelstellingen in en ontvang per dag twee laagdrempelige beweegprikkels om deze te behalen.

Investering werkgever:
– Een Fitbit
– De kosten van de inzet van de SEC medewerker

Teambuilding!
Leer je collega’s echt kennen en ga onder leiding van een sportdocent een uur bewegen onder werktijd. Het beweegaanbod is divers en omvat drie kernwoorden: matig-intensief, fun en teambuilding. Werkgever en werknemer investeren ieder 30 minuten en dit moment is ideaal als pauzemoment! Op deze manier verhoog je de inzetbaarheid in de middag en het saamhorigheidsgevoel onder de werknemers.

Investering werkgever:

– Een halfuur onder werktijd
– De kosten van het project

Kennismaken!
Kies uit diverse sportkennismakingslessen en schrijf jezelf of samen met je collega’s in voor een beweegaanbod naar keuze. 10 weken lang kun je deelnemen aan een (nieuwe) sportactiviteit met werknemers van eigen en andere organisaties. Benieuwd waar jij uit kan kiezen? Bekijk dan hier het keuze aanbod.

Investering werkgever:

– Een halfuur onder werktijd
– De kosten van het project

Heb je interesse in één van de programma’s? Neem dan contact met ons op!