Work-Out

Het Sport Expertise Centrum wil zoveel mogelijk medewerkers aan het bewegen krijgen. Meer bewegen heeft een heleboel voordelen en zorgt voor een vitaal leven. De positieve effecten van meer bewegen zijn ook op de werkvloer zichtbaar.

  • Het zorgt voor meer bevlogenheid op kantoor
  • Het zorgt voor een sociale organisatie met meer betrokkenheid
  • Het zorgt voor een aantrekkelijke organisatie met een goed imago
  • Het zorgt voor fysieke en mentale fitheid

 

Hiervoor hebben we 3 beweegprogramma’s:

Work-Out level 1: Activeren!
Meer bewegen start niet altijd met meer sporten, maar wel met minder zitten! Met een ludieke Fitbit Challenge dagen wij jouw organisatie uit om meer te bewegen in het dagelijkse leven. Stel via de Fitbit app persoonlijke doelstellingen in en ontvang per dag twee laagdrempelige beweegprikkels om deze te behalen.

Investering werkgever:
– Een Fitbit
– De kosten van de inzet van de SEC medewerker

Work-Out level 2: Sport & Spel!
Maak 10 weken lang kennis met diverse sporten bij verschillende beweegaanbieders. Het aanbod is divers, maar omvat altijd drie kernwoorden: matig intensief, fun en teambuilding. Dit beweegmoment vindt een half uur onder werktijd plaats en een half uur in eigen tijd. Hierdoor is dit beweegmoment perfect te combineren binnen je dagelijkse leven.

Investering werkgever:
– Een halfuur onder werktijd
– De kosten van het project

Work-Out level 3: Fysieke fitheid!
Kies dit programma als jij graag je fysiek een boost wilt geven. 10 weken lang prikkel je je fitheid met sportieve clinics. De clinics duren een uur en zijn gericht op het vergroten van kracht en uithoudingsvermogen. Maak kennis met nieuwe sporten en werknemers van je eigen en andere organisaties!

Investering werkgever:
– Een halfuur onder werktijd
– De kosten van het project

Heb je interesse in één van de programma’s? Neem dan contact met ons op!