Stimuleringsbudgetten toegekend vanuit Osse Sport- en Preventieakkoord aan BC Level en André’s Aikido School

Op woensdag 20 maart ontvingen twee organisaties een stimuleringsbudget ter waarde van €250,-. Ze ontvingen het budget uit handen van Kees van Geffen. De ideeën van de organisaties sluiten aan bij de ambities uit het Osse Sport- en Preventieakkoord.

De cheques werden uitgereikt aan:

– BC Level, omdat zij mensen de gelegenheid willen bieden om overdag te badmintonnen onder begeleiding van vrijwilligers van BC Level. Het doel is om overdag de sportaccommodatie te huren gedurende maximaal 2 uren per dagdeel. Zo kunnen mensen die nu nog niet sporten één keer per week sporten bij de badmintonclub.

– André’s Aikido School, omdat Aikido in de wijk richt zich op meer dan bewegen. Aikido in de wijk kan mensen helpen anderen te ontmoeten en leren om te gaan met anderen. Het initiatief richt zich op mensen die minder te besteden hebben. Met het budget wil de school vooral bekendheid creëren. Aikido is een zelfverdedigingssport voor jong en oud.

Vraag ook een stimuleringsbudget aan
Bent u al partner van het Osse Sport- en Preventieakkoord? En heeft u ook een goed idee dat aansluit bij de ambities van het Osse Sport- en Preventieakkoord? Dan kunt u het een stimuleringsbudget van €250,- aanvragen.