Thema-avond: Trainersbegeleiding: de normaalste zaak van de wereld!

Is het vinden en behouden van enthousiaste trainers voor je vereniging een uitdaging of heeft je vereniging meer behoefte aan structuur op het gebied van opleiding en coaching? Dan is deze thema-avond echt iets voor jou.
Op donderdag 3 februari 2022 van 19:30 – 21:30 uur organiseren wij een interactieve bijeenkomst voor bestuurders en (technische) commissieleden van sportverenigingen. 

Trainersbegeleiding – Waarom en hoe? 
Voor verenigingen zijn trainers en coaches een cruciaal onderdeel voor het succes van een vereniging. Uit onderzoek is gebleken dat de relatie tussen trainers en jeugdleden de meest bepalende factor is voor de sportbeleving. Het lijkt dus logisch dat er goede faciliteiten zijn binnen een vereniging om de werkomstandigheden voor trainers en coaches te optimaliseren. Toch is 90% van de trainers niet opgeleid. Daarnaast voelt 60% zich niet goed ondersteund, waardoor 39% van deze groep zich niet capabel acht om les te geven. Deze cijfers brengen een urgente discussie op gang. Het inzetten op trainersbegeleiding is dus noodzakelijk om het opleidingsprogramma van je vereniging sterker te maken. Samen met onze gastsprekers leer je hoe je hiermee van start kan gaan.

Locatie
Tafeltennisvereniging OTTC, Macharenseweg 24, 5346 JM Oss

Klik hier om jezelf aan te melden. Aanmelden kan tot 24 januari.