TOP Oss Old Stars toernooi

Het SEC en TOP Oss organiseren op dinsdagmiddag 11 oktober, tussen 14:00 en 17:00 uur, het TOP Oss Old Stars toernooi. In het Frans Heesen stadion strijden acht teams uit de regio om de winst en de felbegeerde wisselbeker. Bij dit Walking Football toernooi spelen de spelers op een klein veld en in wandelend tempo een voetbalwedstrijd van 6 tegen 6. Ben je nieuwsgierig naar deze spelvorm? Neem deze middag een kijkje bij het toernooi en kom in contact met één van de teams uit de regio Oss.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door het Brabant Sportfonds en het Ouderenfonds. Zij vinden het belangrijk dat ouderen door middel van Walking Football in beweging blijven en willen met dit toernooi ervoor zorgen dat nieuwe leden zich aansluiten bij deze voetbalvariant. Bij Walking Football is ook het sociale aspect van grote waarde. Deelnemers worden meer betrokken bij een vereniging, bouwen nieuwe vriendschappen op en vervullen mogelijk ook vrijwilligerswerk.

Teams van onder andere Berghem Sport, RKSV Margriet, MOSA en TOP Oss nemen deel aan het toernooi. De organisatie roept iedereen met interesse voor dit toernooi op om een kijkje te komen nemen bij het toernooi. De organisatie brengt potentiële nieuwe leden in contact met de teams, zodat er laagdrempelig en eenvoudig informatie ingewonnen kan worden over een eventueel lidmaatschap. Er staat gratis koffie/thee en iets lekker klaar voor iedere bezoeker.