Try-out Sports komt er weer aan!

We hebben in samenwerking met de Osse sportverenigingen weer een ruim aanbod aan sportcursussen weten samen te stellen. Hierdoor kunnen alle basisscholieren in de gemeente Oss snuffelen aan een sport waar zij interesse voor hebben. Vanaf 14 september kunnen de basisscholieren zichzelf inschrijven voor ruim 35 verschillende cursussen. Een cursus bestaat uit minimaal 4 lessen en kost €10,- per deelnemer. 

Hoe schrijf ik me in voor Try-out Sports?  
Vanaf 31 augustus worden er promotieposters uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Oss met daarop het volledige cursusaanbod. Klik hier om het cursusaanbod nu al te bekijken. Inschrijven voor cursussen kan ook op deze website, maar is pas mogelijk vanaf maandag 14 september om 12:00 uur.  

De kinderen kunnen samen met de ouders/verzorgers rustig thuis een keuze maken uit een of meerdere sporten waarmee zij graag kennis willen maken. Het is wel verstandig om dit voor 14 september al te doen, want bij sommige cursussen is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en geldt de regel: vol is vol. De eerste cursussen worden gegeven vanaf maandag 1 oktober.