Uniek Esports Event Rusheuvel

Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn voor esports en gaming. Uniek Esports opent de deur naar een wereld zonder grenzen! Tijdens het internationale rolstoeltennistoernooi organiseert het SEC i.s.m. House of Esports op vrijdag 4 november weer een fantastisch, gloednieuw sportevenement dat in het teken staat van esports en gaming, en van de ITF Wheelchair Masters.

Tijdens dit nieuwe evenement op Sportpark Rusheuvel wordt het voor het eerst mogelijk om een kijkje te nemen in een virtuele wereld met VR Brillen en is er een gave interactieve muur waarop verschillende sportspellen te doen zijn. Daarnaast mag je de leukste tennisspellen verwachten en kun ervaren hoe het is om een echte rolstoeltennisser te zijn!

Meld snel aan want vol = vol!
Kortom: een fantastische sportdag waar je bij moet zijn! Er zijn slechts beperkte plekken beschikbaar. Wil jij (samen met je klasgenoten, groep, etc.) zeker zijn van een plekje? Meld dan snel aan via dit aanmeldformulier. Inschrijven kost slechts €2,50 per persoon.

Benieuwd naar alle Unieke Sportmogelijkheden op Sportpark Rusheuvel?
Er is ontzettend veel sportaanbod op Sportpark Rusheuvel. Er past ongetwijfeld iets bij jouw sportwensen en -behoeften. Nieuwsgierig naar wat dat sportaanbod is en wat bij jou past? Vul deze vragenlijst in en ontvang kosteloos sportadvies.

Vragen over het evenement? Of meer weten over alle sportmogelijkheden? Neem gerust contact met me op via stef@sport-expertise-centrum.nl of 0412-631039.