Vakantieactiviteiten op Sportpark de Rusheuvel en Talentencampus druk bezocht

In de carnavalsvakantie werden er voor kinderen verschillende activiteiten georganiseerd op Sportpark de Rusheuvel en op Sportpark Talentencampus.

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag genoten dagelijks gemiddeld 140 kinderen van de Talentencampus vakantiesport. Tijdens de Talentencampus vakantiesport werden kinderen uitgedaagd om te sporten en bewegen op de buitenlocaties van Sportpark de Talentencampus.

Op donderdag was er veel bedrijvigheid op Sportpark de Rusheuvel. Daar namen ongeveer 170 kinderen deel aan de Esports Showcase. Op de velden van s.v. O.S.S.’20 en MHC Oss vonden buitensportactiviteiten plaats die inspeelden op de gamebeleving. Deze activiteit werd georganiseerd in samenwerking met House of Esports. De Esports Showcase zou eigenlijk plaatsvinden in Wijkcentrum Schadewijk. Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om deze activiteit te organiseren in het wijkcentrum.

Aan de Buurtsport op het Cruyff Court in de Schadewijk deden ongeveer 30 kinderen mee. Deze activiteit vindt iedere woensdag plaats, omdat de beweegactiviteit van Kids n Fun in Wijkcentrum Schadewijk niet kan doorgaan in verband met de coronaregels.