Vele sportaanbieders maken deel uit van eerste Senior Games

Tijdens de eerste editie van de OSS Olympics: Senior Games geven verschillende sportaanbieders uit de regio Oss korte kennismakingslessen op Sportpark Rusheuvel. Het in beweging komen en het ontmoeten staat hierbij centraal. Voor ouderen is het goed om met elkaar in contact te komen en tegelijkertijd in beweging te zijn. 

Op donderdag 13 juli vindt de Oss Olympics: Senior Games plaats. Tijdens deze dag kunnen ouderen van 55 jaar en ouder deelnemen aan verschillende leuke beweegactiviteiten. 

Met de Oss Olympics: Senior Games wil het Sport Expertise Centrum in samenwerking met verschillende sportaanbieders ouderen in beweging brengen om ze uiteindelijk te begeleiden naar aanbod bij deze sportaanbieders. 

Kom jij deelnemen aan de Yogales van beweeg en leef? Tijdens deze laagdrempelige yogales ga je op een matje of stoel aan de slag met dagelijkse soepelheid, evenwicht – en concentratieoefeningen, spierversterking en ontspanning in lichaam en geest. Of kies je liever voor walking footbal waarbij je op een wandeltempo op een kwart veld gaat voetballen? Het is allemaal mogelijk bij de Senior Games.