Vier stimuleringsbudgetten uitgereikt vanuit Osse Sport- en Preventieakkoord

Op woensdag 5 oktober ontvingen vier organisaties een stimuleringsbudget ter waarde van €250,- uit handen van wethouder Jacco Peter Hooiveld. De ideeën van de organisaties sluiten aan bij de ambities uit het Osse Sport- en Preventieakkoord.

De cheques werden uitgereikt aan:

– Gymvereniging Geffen, omdat de vereniging judo en tuimeljudo gaat aanbieden in Geffen voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar. De doelstelling is dat kinderen in het dorp meer keuze hebben in sport, zodat er meer in het dorp gesport kan worden.

– TV De Witte Raven, omdat deze sportaanbieder ouderen langer fit wil houden en langer wil laten aansluiten bij een vereniging d.m.v. OldStars tennis. Bij OldStars tennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen aangepast op de leeftijd. Naast bewegen staat bij OldStars tennis ook het ontmoeten van anderen en sociaal contact centraal.

– TV De Vlijmd, vanwege de investering in padelbanen. Door te investeren in padelbanen speelt TV De Vlijmd in op wensen van leden en toekomstig leden, waardoor meer sporters langer en met plezier in beweging zijn. Een vitale vereniging speelt in op de behoeften van leden. Dat doet TV De Vlijmd door vernieuwend sportaanbod.

– Tennisvereniging TOZ, omdat de vereniging, in verband met de aanleg van vier padelbanen, padelrackets wil aanschaffen. Door uitbreiding van accommodatie en materiaal kunnen meer mensen komen sporten.

Vraag ook stimuleringsbudget aan
Bent u al partner van het Osse Sport- en Preventieakkoord? En heeft u ook een goed idee dat aansluit bij de ambities van het Osse Sport- en Preventieakkoord? Dan kunt u het een stimuleringsbudget van €250,- aanvragen.