Vijf organisaties ontvingen stimuleringsbudget vanuit Osse Sportakkoord

De afgelopen weken kregen vijf organisaties een stimuleringsbudget toegewezen. In verband met de huidige coronamaatregelen worden de cheques ter waarde van €250,- pas later door Kees van Geffen uitgereikt. De ideeën van de organisaties sluiten aan bij de ambities uit het Osse Sportakkoord.

De cheques werden uitgereikt aan:
– Yogaland, omdat zij de leden tijdens de coronaperiode in beweging houden door middel van online lessen en lessen in de buitenlucht. Hiervoor wordt samengewerkt met KV DOT. Daarnaast werkt Yogaland samen met de Fit Tribe Community om meer mensen in beweging te krijgen.

– Turnoss, omdat zij een heleboel activiteiten organiseren tijdens de coronaperiode. Zo kunnen leden meedoen aan online activiteiten, een fietstocht en aan een taartbak-actie. Ook worden er turnlessen in de buitenlucht verzorgd.

-Arethusa, vanwege de sport- en speltrainingen en online work-outs die ze verzorgen in samenwerking met Medifit Oss. Arethusa biedt in de coronaperiode ook zwemtrainingen aan in het buitenbad AquaAltena in Andel.

– Tennis Opleiding Gewest Oss (TOGO), omdat ze gaan samenwerking met andere sportaanbieders op Sportpark de Rusheuvel voor mensen met een beperking. TOGO organiseert een sportontmoeting waarbij tennis centraal staat. Alle sporters en vrijwilligers mogen een keer ‘Sporten bij de buren’ en leren elkaar zo beter kennen.

– S.v. O.S.S.’20, vanwege de samenwerking die ze aangaan met andere sportaanbieders op Sportpark de Rusheuvel. De vereniging organiseert een sportontmoeting voor mensen met een beperking. Het uiteindelijke doel is om vaker de samenwerking te zoeken om het aangepaste sportaanbod op Sportpark de Rusheuvel te versterken.

Vraag ook stimuleringsbudget aan
Bent u al partner van het Osse Sportakkoord? En heeft u ook een goed idee dat aansluit bij de ambities van het Osse Sportakkoord? Dan kunt u het een stimuleringsbudget van €250,- aanvragen.