Voetbal FIT Oss gaat van start

Op dinsdag 2 juni start Voetbal FIT Oss op de kunstgrasvelden van de Talentencampus. De trainingen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. Voetbal FIT is een combinatie van voetbal en fitness. Deze sport heeft de energie van het voetbal waarbij je aan de slag gaat met je fitheid.

De hele zomer sporten
De trainingen vinden plaats van 2 juni tot en met 31 juli en worden gegeven voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar. Per dag vinden twee trainingen plaats van een uur. Sportbedrijf Talentencampus en het Sport Expertise Centrum (SEC) willen op deze manier alle jongeren de kans geven om tijdens de zomermaanden te kunnen sporten. Remco Arts van het SEC: ‘Dagelijks zien wij jongeren op veldjes in Oss voetballen. We willen graag dat ze in de zomer kunnen blijven sporten. Daarom gaan we op een energieke en toegankelijke manier voetbaltraining en een work-out combineren. Plezier en training op eigen niveau staan hierbij centraal. We gaan de jongeren helpen om te blijven sporten in de anderhalve meter samenleving.’

Hoe meld ik me aan?
Deelname aan een Voetbal FIT training is gratis. Aanmelden of een vraag stellen kan eenvoudig door een bericht te sturen naar het Instagram kanaal van @voetbalfitoss of een mail te sturen naar remco@sport-expertise-centrum.nl.