Winnaars Kampioenenhuldiging zijn bekend!

Woensdagavond werden in de Groene Engel de winnaars van de sporttitels bekend gemaakt. Daarnaast werden alle kampioenen uit Oss in het zonnetje gezet. De avond werd bezocht door zo’n 400 gasten.

Sportman van het Jaar 2018
Bij de sportmannen wist Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld voor de tweede keer op rij de titel te pakken. Hij liet Max Albertus en Rick van der Ven achter zich. De prijs werd uitgereikt door wethouder Kees van Geffen.

Sportvrouw van het Jaar 2018
Sanne Voets wist de titel ‘Sportvrouw van het jaar’ ook dit jaar te winnen. Sanne zette afgelopen jaar een unieke prestatie neer door drie keer de wereldtitel te pakken en hield daardoor Danique van Dinther, Ineke Willems en Senna van de Veerdonk achter zich. De prijs werd uitgereikt door Jan van Vucht, locatiedirecteur van Het Hooghuis.

Sporttalent van het Jaar 2018
Uit handen van Richard van Ommen, directeur Talentencampus Oss, ontving de vriendin van Jasper van Kleef de prijs voor ‘Sporttalent van het jaar 2018’. De andere genomineerden in deze categorie waren Jayden Fraay en Bobbi Eveleens.

Sportteam van het Jaar 2018
De titel ‘Sportteam van het jaar’ ging dit jaar naar s.v. O.S.S.’20 heren 1. Zij lieten de dames van MHC Oss en v.v. Nooit Gedacht achter zich. De prijs werd uitgereikt door Stefan van Zijtveld van Medifit.

Publiciteitsprijs 2018
De Publiciteitsprijs ging dit jaar naar de OER-race van Dunes Games. In 2018 kende de race zijn tweede editie. Met ruim 600 deelnemers was deze editie zeer succesvol. Met dit succes kwam de race volop in het nieuws. De prijs werd uitgereikt door Roel Kuilder van Dtv.

Unieke Sportprestatie
Team Quickley Dancers en Gesposs Waterbasketbal werden in het zonnetje gezet namens Uniek Sporten. Mandy en Celine van Team Quickley Dancers werden Nederlands kampioen rolstoeldansen. Gesposs heeft al meerdere jaren achter elkaar deelgenomen aan het NK Waterbasketbal. In 2018 werd op een haar na de titel gepakt. De medailles werden uitgereikt door Sanne Voets.