Zo ziet jouw stagedag eruit

Je begint de dag natuurlijk met verse koffie of thee. Daarna check je je mailbox en de social media kanalen.

Omdat er nieuwe coronamaatregelen zijn aangekondigd denk je mee over de communicatie die daarvoor uitgezet moet worden. Kunnen onze activiteiten nog doorgaan? En hoe kunnen we de deelnemers informeren? Je schrijft het persbericht dat met de lokale media gedeeld wordt. Daarnaast denk je mee over hoe we alle medewerkers op de hoogte brengen van de wijzigingen.

Voor de lunch ga je nog mee naar een afspraak om te brainstormen over de Osse Sportawards. Tijdens de afspraak kom je met creatieve ideeën om de Osse sporters in het zonnetje te zetten. Je hebt ook ideeën over het maken van dynamische items om het programma leuker te maken.

Dan is het tijd om even te ontspannen. Je eet een broodje en maakt een lunchwandeling.

Na de lunch ga je aan de slag met het onderhouden van de website. Er vinden binnenkort weer een aantal Try-out Sports cursussen plaats en daarvoor schrijf je de teksten en deze plaats je op de website. Je bedenkt ook een campagne om zoveel mogelijk kinderen in beweging te krijgen via de Try-out Sports cursussen.

Je sluit de dag af met een afspraak op Sportpark De Rusheuvel. Daar maak je samen met de coördinator van het sportpark een communicatieplanning voor de komende maand. De komende maand willen jullie extra aandacht besteden aan de samenwerking tussen sportaanbieders op het sportpark. In overleg bepalen jullie welke middelen je hiervoor inzet. 

Voldaan ga je naar huis. Benieuwd wat morgen je brengt.

Klik hier om meer te lezen over de stage en om te zien hoe je kunt solliciteren.