De eerste editie van Oss Olympics: Senior Games vindt plaats op 13 juli!

Tijdens de eerste editie van de Senior Games geven sportaanbieders uit de regio Oss korte kennismakingslessen op verschillende locaties op Sportpark Rusheuvel. Het in beweging komen en het ontmoeten van leeftijdsgenoten staan hierbij centraal. Contact maken gebeurt tijdens de beweegactiviteiten, maar ook onder het genot van een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers of tijdens de lunch in de kantine van MHC Oss.

Op donderdag 13 juli vinden de Senior games plaats. Tijdens deze dag kunnen ouderen van 55 jaar en ouder deelnemen aan verschillende leuke beweegactiviteiten. Ook met eventuele blessures wordt rekening gehouden. Activiteiten waaraan onder andere deelgenomen kan worden zijn walking footbal, petanque, wandelen, tennis, gym, dansen en fietsen.

Met deze activiteit wil het Sport Expertise Centrum in samenwerking met verschillende sportaanbieders ouderen in beweging brengen om ze uiteindelijk te begeleiden naar aanbod bij deze sportaanbieders.

Deelname aan de Oss Olympics: Senior Games kost €5,- per deelnemer. Deelname aan het lunchbuffet is optioneel. Inschrijven kan hier.