Wandelroute Hartje Ruwaard

Wat leuk dat je de wandelroute Hartje Ruwaard gaat wandelen. Hiermee beleef je de Ruwaard op een interactieve manier. De Ruwaard heeft erg veel te bieden: prachtige natuur, veel groen, veel water en aantrekkelijke beweegplekken. De wandelroute Hartje Ruwaard geeft je ook een mooie inkijk op het ontstaan van de wijk. De route verbindt ‘het hart’ van de Ruwaard.

Het Wandelboekje kun je hier downloaden

In het wandelboekje kun je een overzicht van de route terugvinden in een plattegrond. De route bestaat uit verschillende thema’s, waaronder: Onmoeten, Beleven & Bewegen.Op elke pagina van het wandelboekje wordt een thema uitgelicht. Per thema is de plattegrond te zien met daarin aangegeven waar je de QR-codes van dit thema terug kunt vinden op de route. Deze  informatie is ook terug te vinden als je de QR-code scant.

Wij wensen u veel wandelplezier en beleef de Ruwaard op zijn mooist!

Uw mening telt!

Graag horen wij ook van u wat u van het huidige concept vindt. Weet u mooiere paden die langs dezelfde punten lopen? Of heeft u leuke historische weetjes/afbeeldingen van de wijk. Wellicht kent u activiteiten/initiatieven die goed aansluiten bij de gedachte verbinden, ontmoeten & bewegen en gekoppeld kunnen worden aan de wandelroute. Alle ideeën en meningen zijn welkom en horen wij graag.